Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ"

Σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, το σχολείο μας διοργάνωσε, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο χώρο του, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2008, το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι».
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση χρηματικού ποσού και η διάθεσή του για ανάγκες και δραστηριότητες του σχολείου μας.
Για το Παζάρι δούλεψαν με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι οι μαθητές όλων των τάξεων και οι μαθητές του ολοήμερου Σχολείου, με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των δασκάλων του σχολείου.
Τα παιδιά έφτιαξαν όμορφες, πρωτότυπες κατασκευές οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από το πνεύμα των ημερών και χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των γονέων, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, φτιάχνοντας κάθε είδους γλυκίσματα και κεράσματα. Το σχολείο μας πρόσφερε καφέ και αναψυκτικά σε όλους όσους, μικρούς και μεγάλους, τίμησαν το σχολείο με την συμμετοχή τους.
Κατά τη διάρκεια του «Παζαριού» πουλήθηκαν σχεδόν όλα τα είδη, ενώ αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος αγκάλιασε την εκδήλωση και έδειξε την αγάπη και τη βοήθειά του για το σχολείο των παιδιών του.
Φιλοδοξία των δασκάλων και των μαθητών είναι το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» να γίνει θεσμός και να μεγαλώνει και να καλυτερεύει χρόνο με το χρόνο.
Ο διευθυντής του σχολείου και οι δάσκαλοι ευχαριστούμε τους μαθητές και τους γονείς, που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του παζαριού.