Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2008-2009

Μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της! Μια χρονιά πολύ δημιουργική, μια χρονιά συνεργασίας, κόπου, ανταμοιβής και αποτελέσματος.
Φέτος ξεκινήσαμε με την έκδοση της εφημερίδας μας. Τα επτά φύλλα αυτής της χρονιάς είχαν μεγάλη επιτυχία. Όλα τα παιδιά του σχολείου με θέληση και όρεξη δούλεψαν, έψαξαν, έγραψαν δημιουργώντας ένα πολύ καλό ως προς το αποτέλεσμα έντυπο.
Φέτος πρωτοτυπήσαμε με την εφημερίδας μας! Για την επόμενη χρονιά στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά, με τη δημιουργία ιστοσελίδας στο διαδίκτυο με τη φιλοδοξία η εφημερίδα να είναι και ηλεκτρονική μαζί με όλες τις άλλες δραστηριότητες του σχολείου μας .
Για μας τους δασκάλους του σχολείου, η κινητήρια δύναμή μας είναι τα παιδιά όλων των τάξεων του σχολείου μας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα απ’ όλα αυτά και γι’ αυτό και τα ευχαριστούμε θερμά.
Έτσι λοιπόν τελειώνοντας τη σχολική χρονιά 2008-2009 και αφήνοντας πίσω μας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κι ένα δημιουργικό έργο, ευχόμαστε καλή συνέχεια και του χρόνου για την εφημερίδα μας, ελπίζοντας τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το έργο και να το πάνε ακόμα πιο ψηλά.
Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση… και μη ξεχνάτε από τον Σεπτέμβριο η εφημερίδα μας, «Τα παιδιά εν δράσει» θα είναι πάλι εδώ!



Οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Δισπηλιού