Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ "25ης ΜΑΡΤΙΟΥ" ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2009 στις 18.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε η φετινή γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, από τους μαθητές της Γ΄(χορωδία), Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης με την καθοδήγηση και τη βοήθεια των δασκάλων τους, για να τιμήσουμε τους ήρωες που αγωνίστηκαν για να ελευθερώσουν την Ελλάδα από τον οθωμανικό ζυγό.
Η γιορτή ξεκίνησε με την ομιλία του κ. Διευθυντή του σχολείου μας. Μετά ακολούθησε τραγούδι από την χορωδία του σχολείου μας.
Παίχτηκαν τα θεατρικά από την Δ΄ τάξη : α)«Όλα για όλα αδέλφια» και β) «Ο τελευταίος χορός».
Έπαιξαν οι μαθητές : α) Γρίζης Κ., Τσιόλας Δ., Μέλλιος Λ., ΣτυλιάδηςΑ., Κωνσταντινίδης Ν. β) Αναγνωστοπούλου Α., Τσούτσα Ε., Κουρτίδου Ζ., Πατρίκη Μ., Καφέ Μ., Πιπέρη Ε.,
Η γιορτή συνεχίστηκε με τραγούδι από την χορωδία και το θεατρικό της Ε΄ τάξης το «Το κρυφό σχολείο».
Έπαιξαν οι μαθητές : Βόλτσης Α., Πολθχρονόπουλος Π., Γιαποτζής Γ., Κέντρας Γ., Γεωργιάδης Δ., Θώμου Ι., Κατσαούνης Β., Κωνσταντινίδου Ε., Βάσκου Κ., Καραλή Αικ., Δούφλια Α., Τζέλλου Π., Τζήμα Δ., Μπίμας-Σακκάς Μ..
Μετά το τρίτο τραγούδι τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης, έπαιξαν το θεατρικό : «Το γλυκοχάραμα της λευτεριάς»
Έπαιξαν οι μαθητές : Καλαϊτζίδης Δ., Τσακάρας Α., Τσακνάκης Χ., Μικρού Ν., Τσαχτσίρας Α., Σιδοπούλου Ειρ., Παγώνη Ρ., Στούμπου Χ., Σπύρου Ν., Ντολγκοπόλοβα Ντιάνα., Κωνσταντινίδου Ε., Καλλίνικου Κ., Τσούτσα Β., Τσούτσα Ε.,
Η γιορτή έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από τα κορίτσια της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και με τον Εθνικό μας Ύμνο από όλα τα παιδιά του σχολείου.
Η γιορτή μας είχε μεγάλη επιτυχία και χειροκροτήθηκε από όλο το κοινό.

Επιλογή κειμένου –επεξεργασία Μπίσκος Χαράλαμπος - Ε΄ τάξη