Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, μηνύματα αγάπης και ειρήνης σε ολόκληρο τον κόσμο, μετέφεραν με την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους οι μαθητές του σχολείου μας την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα.
Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου στην οποία πραγματοποιήθηκε η γιορτή, γέμισε ασφυκτικά όχι μόνο από γονείς αλλά και από πολλούς χωριανούς. Όλος αυτός ο κόσμος για λίγη ώρα έζησε μαζί με τα παιδιά το θαύμα της γέννησης του Χριστού, μέσα σε μια χαρμόσυνη και συγκινητική ατμόσφαιρα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το απολυτίκιο της γέννησης που έψαλλε ο δάσκαλος μουσικής του σχολείου μας Μιχαλακόπουλος Κωνσταντίνος.


Οι μαθητές της Α΄ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό «Οι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων».Οι μαθητές της Β΄ τάξης χειροκροτήθηκαν θερμά για το θεατρικό τους «Οι καλικάντζαροι στο σπίτι του Άγιου Βασίλη».


Οι μαθητές της Γ΄ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό «Οι δώδεκα μήνες».


Παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων από όλη την Ελλάδα αντήχησαν στην αίθουσα τραγουδισμένα από τη χορωδία του σχολείου μας που τη συνόδευαν οι μουσικοί, στο πιάνο ο Μιχαλακόπουλος Κωνσταντίνος και στη λύρα ο Κύρου Νικόλαος.


Η γιορτή έκλεισε με το μοίρασμα των δώρων σε όλα τα παιδιά από τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη.
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε ο Σύλλογος Γονέων που φρόντισε οι καλεσμένοι μας ν’ απολαύσουν μία πληθώρα εύγευστων γλυκισμάτων.
                       Καλά Χριστούγεννα σε όλους.