Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο σχολείο μας

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου 2009 ήταν ένα ξεχωριστό διήμερο για το Δημοτικό Σχολείο Δισπηλιού που διοργάνωσε το 2ο συνεχόμενο «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» στο χώρο του σχολείου.
Οι χώροι του σχολείου από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου πλημμύρισαν από παιδικές φωνές, χρώματα, κέφι και νεανικό ενθουσιασμό. Αυτό συνεχίστηκε το πρωί και το απόγευμα της επόμενης ημέρας της Κυριακής.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν από τους πάγκους που στήθηκαν από όλους τους μαθητές του σχολείου, με τη βοήθεια όλων των δασκάλων και τη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, χριστουγεννιάτικα στολίδια, σπιτικά καλούδια και νοστιμιές, χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι, δώρα για όλη την οικογένεια, φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι, κ.ά.
Τα έσοδα θα διατεθούν για ανάγκες και δραστηριότητες του σχολείου μας.
Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους φίλους τους και να δοκιμάσουν τα γευστικά γλυκίσματα και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν.
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας με καφέ και γλυκά το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων που είχαν δημιουργήσει τα παιδιά τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους γονείς και τους φίλους του σχολείου μας , ο Αιδεσιμότατος πατέρας Γεώργιος της ενορίας μας, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Καστοριάς, ο πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Δασκάλων Καστοριάς , ο επίτιμος σχολικός σύμβουλος Πετσάλνικος Κων/νος.
Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και του φετινού Χριστουγεννιάτικου παζαριού και δίνουμε ραντεβού για το επόμενο με το ίδιο κέφι και καλύτερες δημιουργικές ιδέες.
Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και χαρούμενη νέα χρονιά σε όλους.

         Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Δισπηλιού