Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Αγιασμός στο σχολείο μας



Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018.  Το σχολείο μας σήμερα υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Μια νέα σχολική χρονιά άρχισε. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από τον ιερέα της ενορίας μας, πατέρα Γεώργιο, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.



 Μας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καστοριάς κ. Στυλιάδης Δημήτριος ο οποίος  απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά διαβεβαιώνοντας πως και  φέτος η συνεργασία του σχολείου με το Δήμο Καστοριάς,  θα συνεχισθεί στον ίδιο άριστο βαθμό με τα προηγούμενα χρόνια.


Τις ευχές της εξέφρασε και η πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ζιάκα Μαρία  η οποία  ευχήθηκε με τη σειρά της καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς. Επίσης, τόνισε την άριστη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.


Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ευαγγελίδης Γεώργιος, αφού καλωσόρισε τους μαθητές (ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς, επισήμανε πως οι στόχοι όλων των εμπλεκόμενων σε θέματα παιδείας είναι κοινοί και έχουν σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση  των μαθητών. Κατόπιν διάβασε το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου για τη νέα σχολική χρονιά και ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2018-2019.  



Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας!