Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

      Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, μηνύματα αγάπης και ειρήνης σε ολόκληρο τον  κόσμο, μετέφεραν με την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους οι μαθητές του σχολείου μας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στις 6:00 το απόγευμα.
      Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου στην οποία πραγματοποιήθηκε η γιορτή, γέμισε ασφυκτικά όχι μόνο από γονείς αλλά και από πολλούς χωριανούς. Όλος αυτός ο κόσμος για λίγη ώρα έζησε μαζί με τα παιδιά το θαύμα της γέννησης του Χριστού, μέσα σε μια χαρμόσυνη και συγκινητική ατμόσφαιρα.




     Ο διευθυντής του σχολείου μας κ. Ευαγγελίδης Γεώργιος καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους στη γιορτή μας. 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους γονείς και τους φίλους του σχολείου μας , 
  ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής περιφέρειας κ. Παστελάς Χρήστος,


               η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 
Τη γιορτή  διοργάνωσαν οι μαθητές της πρώτης, της δευτέρας, και της τρίτης τάξης.  H χορωδία του σχολείου μας αποτελούνταν από μαθητές της Στ΄ τάξης υπό τη διεύθυνση της δασκάλας Μουσικής κ. Κοπιδάκη Αριάδνης.
Η πρώτη τάξη  παρουσίασε το θεατρικό «Οι πρωταγωνιστές  
των Χριστουγέννων», η δεύτερη τάξη το θεατρικό «Η γέννηση του Χριστού» και η τρίτη τάξη το θεατρικό «Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά». Η γιορτή έκλεισε με το μοίρασμα των δώρων σε όλα τα παιδιά από τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη και την προσφορά εύγευστων χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε όλους τους καλεσμένους μας.