Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο παζάρι 2010


   Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι, του Δημοτικού Σχολείου Δισπηλιού που διοργάνωσαν όλοι οι μαθητές, σε συνεργασία με  το Σύλλογο Διδασκόντων και τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας το περασμένο, Σάββατο και την  Κυριακή 11 και 12 Δεκεμβρίου 2010.
   Η προσέλευση του κόσμου και φέτος παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες ήταν πραγματικά συγκινητική και γι' αυτό όλοι οι μαθητές του σχολείου, οι δάσκαλοι και οι γονείς, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συχωριανούς μας  για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό με τον οποίο στήριξαν και φέτος αυτή την προσπάθειά μας.
   Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου  το απόγευμα του Σαββάτου πλημμύρισε με τις φωνές των παιδιών του σχολείου, με κέφι, χαρά και ενθουσιασμό. Αυτό συνεχίστηκε το πρωί και το απόγευμα της επόμενης ημέρας της Κυριακής.
   Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν από τους πάγκους που στήθηκαν από τους μαθητές του σχολείου, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές, σπιτικά γλυκά, διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, δώρα για όλους, φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι.
   Τα έσοδα όπως και κάθε χρόνο θα διατεθούν για ανάγκες και δραστηριότητες του σχολείου μας.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους γονείς και τους φίλους του σχολείου μας , ο Αιδεσιμότατος πατέρας Γεώργιος της ενορίας μας, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Καστοριάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Καστοριάς.
   Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ραντεβού  στο επόμενο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με περισσότερες και καλύτερες δημιουργικές ιδέες.
   Καλά Χριστούγεννα σε όλους ευτυχισμένη και χαρούμενη η νέα χρονιά!!